Webáruház

Egy webáruház felépítésekor sok tényezőt kell figyelembe venni. Ezek a tényezők nagyban befolyásolják, hogy milyen lesz a webáruház kialakítása, megjelenése.
De azt is, hogy milyen folyamatokat kell a webáruházba beépíteni.
És még ott vannak a törvénybeli előrások is, amire fokozottan oda kell figyelni.

A webáruházunk csak akkor lehet jövedelmező, ha állandóan és automatikusan működik a hét minden órájában, és lehetőleg több nyelven is tud.

Ehhez olyan rendszert kell felépíteni, ami a felhasználó regisztrációjától kezdve a felhasználó megrendelésén keresztül a kiszállításig mindent automatikusan és önműködően képes lekezelni. És nekünk csak az legyen a dolgunk, hogy örüljünk a bevételnek.

A fentiekhez a kulcs a pontos és körültekintő testreszabásban van, amit csapatunk a megfogalmazott igények szerint készít el, hogy az elkészült webáruházunkkal felépíthessük a saját márkánkat vagy megfeleljünk egy nagyobb céges arculati szabályzatnak.

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc
Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre. Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljenek. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.