Tartalom Írás / Menedzsment

Miért kell a Tartalom Írás?

A weboldalunk tartalmi elemei igen lényegesek abban, hogy a weboldalunkra érkezett látogató találva érezze magát és hosszabb időt töltsön el az oldalunkon.

Ez abból a szempontból is érdekes, hogy minél több időt tölt el az oldalunkon, annál nagyobb az esélye annak, hogy abból konverzió, azaz vásárlás lesz. Legyen a vásárlás csak "vevő" a hírlevelünkre vagy valódi vásárló, aki a megvett szolgáltatásunkat fizeti ki.

A tartalmi elemek azok a weboldalrészek, amiben olyan írások (és képek) találhatók, amik segítenek az olvasónak megérteni egy adott témát, vagy valamilyen akcióra ösztönzik őt.

De hogy ez hogyan, milyen stílusban van megírva, az már nagyon nem mindegy.

Ez az a pont, ahol a tartalomírási szolgáltatásunk a segítségére lehet, mert attól függően, hogy milyen témában, milyen korosztálynak, stb. kell, hogy szóljon a megírni szükséges tartalom, attól függően különböző stílusra, szóhasználatra, stb. van szükség.

A minőségi tartalom megírásához megismerjük a weboldaluk témáját, a megcélzott célközönséget és azt, hogy a konverzió eléréséhez milyen akció az, amit el kívánunk érni nálunk.

Téged is foglalkoztatnak az alábbi felvetések?

Mi jellemzi a Tartalmat?

Az oldal felkeresése információszerzés céljából történik. Legyen szó szöveges információról vagy média tartalomról. Fontosnak tartjuk, hogy ne legyen unalmas, sem értelmetlen, hanem kiszolgálja az oda érkezőket és ők értéket kapjanak.

A tartalomírásba nem csak a mondanivaló tartozik bele, vagy hogy könnyen olvasható legyen, hanem a grafikai kivitelezés is, mint például a betű típusok, a színek és a méretezés.

Odafigyelünk a nyelvtani és a stilisztikai helyességre, mert ez a második benyomás a megjelenés után.

Vállaljuk az előre megírt szöveg átalakítását kulcsszavakkal kiegészítve.

Ha úgy gondolja, hogy energiáját és idejét nem erre akarja használni, mert saját szakterületén a tartalom gyártás ideje alatt több bevételt kereshet, akkor bízza ránk és elkészítjük.

Tartalom gyártás és a mi mögötte van.

color

Cég Szolgáltatásainak és Termékeinek átbeszélése

typo

Keresőbarát tartalom megírása

picture

Megfelelő Média kiválasztása

logo

Weboldal felhasználóbarát kialakítása

design

Kulcsszavak felkutatása

responsive

Nyelvtani és stilisztikai helyesség ellenőrzése

landing

Teljes tartalom beillesztése

landing

Célközönség meghatározása

Gyakori kérdések

A Keresőrobotok azokat az oldalakat részesítik előnyben, ahol van tartalom az oldalon. 

A kulcsszavaknak köszönhetően találnak meg a látogatóink, mert ezeket a szavakat írják be a keresőbe.

A jó tartalom kellemes a szemnek, megtalálható benne az információ, amit a látogató keres és a keresőrobotok is kiváló értékelést adnak rá. 

A tartalomírás menete a konzultációval kezdődik, mely alapján közösen eldöntjük, hogy mire van szükség a weboldalon és javaslatot adunk a felmerült kérdések, hibák javítására.

Oda kell figyelni, hogy mindenkinek az igényeit kielégítsük. Ehhez arra van szükség, hogy az írásos forma és a média tartalom arányosan jelenjen meg az oldalon.

Alapvetően elegendőek a full HD-s képek. Ezeket aztán megfelelően optimalizáljuk a maximális oldalsebesség eléréséhez, méghozzá úgy, hogy ez minőségromlással ne járjon.

Eljuttathatod hozzánk e-mailben, megoszthatod velünk felhő szolgáltatásban (pl. Google). Azért van erre szükség, hogy a média tartalom minősége ne változzon. 

Tartalom Írás / Menedzsment

Tartalom és ami mögötte van
8 000 Forint / Óra + ÁFA
  • 1 óra ingyenes konzultáció
  • Igények feltérképezése
  • Igényeknek megfelelő egyedi tervezés
  • Kulcsszavak, képek, színek, betűtípusok megtervezése
  • Folyamatos kapcsolattartás

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc
Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre. Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljenek. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.