Tartalom Írás / Menedzsment

A weboldalunk tartalmi elemei igen lényegesek abban, hogy a weboldalunkra érkezett látogató találva érezze magát és hosszabb időt töltsön el az oldalunkon.
Ez abból a szempontból is érdekes, hogy minél több időt tölt el az oldalunkon, annál nagyobb az esélye annak, hogy abból konverzió, azaz vásárlás lesz. Legyen a vásárlás csak “vevő” a hírlevelünkre vagy valódi vásárló, aki a megvett szolgáltatásunkat fizeti ki.

A tartalmi elemek azok a weboldalrészek, amiben olyan írások (és képek) találhatók, amik segítenek az olvasónak megérteni egy adott témát, vagy valamilyen akcióra ösztönzik őt.
De hogy ez hogyan, milyen stílusban van megírva, az már nagyon nem mindegy.

Ez az a pont, ahol a tartalomírási szolgáltatásunk a segítségére lehet, mert attól függően, hogy milyen témában, milyen korosztálynak, stb. kell, hogy szóljon a megírni szükséges tartalom, attól függően különböző stílusra, szóhasználatra, stb. van szükség.

A minőségi tartalom megírásához megismerjük a weboldaluk témáját, a megcélzott célközönséget és azt, hogy a konverzió eléréséhez milyen akció az, amit el kívánunk érni nálunk.

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc
Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre. Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljenek. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.