Egyedi Szoftver- / Webfejlesztés

Miért kell az egyedi fejleszés?

A jól megalkotott terv és arculat után a fejlesztő csapatunk veszi át a szerepet, hogy az addig papíron vagy virtuális tervrajzon létező elgondolásokat átültessék a vágyott weboldalba vagy egyedi fejlesztésű szoftverbe.

A mai felgyorsult világunkban igyekszünk lehetőleg instant megoldásokat találni az adott problémánkra. Ez sajnos nem mindig lehetséges, mivel sok esetben előfordul, hogy az elérhető megoldás vagy nem teljesen vagy egyáltalán nem felel meg az elvárásainknak. Csapatunk ekkor javasolja az egyedi fejlesztést, hogy az elkészülő megoldásban csak olyan funkciók és megoldások legyenek, amelyekre valóban szükségünk van.

Fő profilunk, hogy webalapú, úgynevezett felhő technológiával készülő egyedi szoftvereket készítsünk. Ennek a technológiának több előnye is mutatkozik az asztali alkalmazásokhoz képest:

A felhő alapú technológiának ugyanakkor van egy igen fontos része, amire kiemelt figyelmet fordítunk: az adatbiztonság. Mivel a legtöbb adat értékes és fontos, így lényeges, hogy ezekhez a jogosultakon kívül más ne férhessen hozzá.

Téged is foglalkoztatnak az alábbi felvetések?

Élvezzük a egyedi fejlesztés szabadságát!

"Lehetőségek teljes tárháza." Ezt is mondhatnánk az egyedi fejlesztés esetére, hiszen nincs semmilyen kötöttségünk, ami határt szabhat a képzeletünknek.

Természetesen, ha már rendelkezünk egy elképzeléssel, hogy mit is akarunk megvalósítani, akkor egyből neki lehet lendülni a megvalósításnak.

Mindenek előtt meg kell vizsgálni, hogy létezik-e már olyan kész rendszer, ami a mi igényeinket is többségében kielégíti. Tehát előfordulhat, hogy tudunk találni olyan, már használatra kész rendszert, amivel működési igényeink döntő többsége teljesül.

Lehetnek viszont olyan elengedhetetlen igényeink is, ami nélkül nem indulhat el a weboldalunk.
Ezeket az igényeket valósítjuk meg az egyedi fejlesztés keretein belül.

Az, hogy a fejlesztés milyen technológiával fog megvalósulni, az nagy mértékben függ az igény jellegétől, illetve attől, hogy egy már meglévő weboldalhoz kell illeszteni az újonnan kifejlesztendő modult, vagy teljesen új weboldalt kell építeni.

A legnagyobb szabadságot természetesen egy új weboldal építésekor élhetjük meg, mivel mindent a saját elvárásainknak megfelelően formálhatunk.

Használd ki az egyedi fejlesztés szabadságát!

color

Szükséges funkciók tisztázása

typo

Funkciók vizsgálata

picture

Elérhető lehetőségek felderítése

logo

Technológiai szükséglet meghatározása

design

Költséghatékonyság vizsgálata

responsive

Illeszkedés az üzletmenethez

landing

Folyamatnak megfelelő működés

brand

Arculat koherencia

Gyakori kérdések

Természetesen lehet rajta változtatni. A változtatási igényeket felmérjük, és tájékoztatást adunk a várható munka nagyságrendjéről, melyet egy ajánlat keretében foglalunk össze.

A projekt ellenőrzésére két megoldás kínálkozik. Az egyik, hogy a rendszeresen küldünk ki jelentést arról, hogy milyen változások, fejlemények történtek a fejlesztés során. A másik, hogy a készülő projeket egy tesztkörnyezetben lesz lehetőség megtekinteni.

Egyedi Szoftver- / Webfejlesztés

Amikor saját megoldásra van szükséged.
19 987 Forint / Óra + ÁFA
  • 1 óra ingyenes konzultáció
  • Igények feltérképezése
  • Igényeknek megfelelő egyedi tervezés
  • Arculat koherencia, képek, színek, betűtípusok optimalizálása
  • Folyamatos kapcsolattartás

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc
Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre. Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljenek. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.

Rendeld meg szolgáltatásunkat a megküldött ajánlat alapján

Az alábbi megrendelő kitöltésével tudod igénybe venni szolgáltatásunkat. Ha szükséged van segítségre vagy szeretnél egy másik ajánlatot kapni, írj nekünk és munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.

Megrendelő: Webfejlesztés

Szolgáltatás

Projekt Költségei

Az alábbi táblázatban részletezzük a projekt költségeit. A számlákat az alább megjelölt időpontokban állítjuk ki 8 napos fizetési határidővel.
Ft
Ft
Ft
Ft

Az ÁFA mértéke: 27%

További díjak

Az alábbi táblázatban azon további díjakat részletezzük, melyek a weboldal sikeres indítása után merülnek fel.
Ft
Ft

Az ÁFA mértéke: 27%

Megrendelő adatai

Megrendelő címe *
Megrendelő címe

Kapcsolattartó

Számlázási adatok

Számlázási cím *
Számlázási cím
ÁSZF, Adatkezelés, Sütik *
Értesítések