Egyedi Szoftver- / Webfejlesztés

A jól megalkotott terv és arculat után a fejlesztő csapatunk veszi át a szerepet, hogy az addig papíron vagy virtuális tervrajzon létező elgondolásokat átültessék a vágyott weboldalba vagy egyedi fejlesztésű szoftverbe.

A mai felgyorsult világunkban igyekszünk lehetőleg instant megoldásokat találni az adott problémánkra. Ez sajnos nem mindig lehetséges, mivel sok esetben előfordul, hogy az elérhető megoldás vagy nem teljesen vagy egyáltalán nem felel meg az elvárásainknak. Csapatunk ekkor javasolja az egyedi fejlesztést, hogy az elkészülő megoldásban csak olyan funkciók és megoldások legyenek, amelyekre valóban szükségünk van.

Fő profilunk, hogy webalapú, úgynevezett felhő technológiával készülő egyedi szoftvereket készítsünk.
Ennek a technológiának több előnye is mutatkozik az asztali alkalmazásokhoz képest:
– elegendő hozzá egy kevesebb erőforrásokal bíró eszköz is, hiszen
– a feldolgozás és az erőforrás igényes műveletek a távoli szerveren történnek,
– ennek fényében mindenhol elérhető az alkalmazás, ahol lehetséges az internet kapcsolat,
– így az alkalmazás platformfüggetlen, mivel
– csak egy böngészőprogramnak kell lennie az adott eszközön
– és a fentiek miatt kevesebb a leállás is, hiszen a szervert a szakértők szintén online érik el

A felhő alapú technológiának ugyanakkor van egy igen fontos része, amire kiemelt figyelmet fordítunk. Ez pedig az adatbiztonság, mivel minden adat értékes és fontos, így lényeges, hogy a jogosultakon kívül más ne férhessen hozzájuk.

Rendeld meg szolgáltatásunkat a megküldött ajánlat alapján

Az alábbi megrendelő kitöltésével tudod igénybe venni szolgáltatásunkat. Ha szükséged van segítségre vagy szeretnél egy másik ajánlatot kapni, írj nekünk és munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.

Megrendelő: Webfejlesztés

Szolgáltatás

Projekt Költségei

Az alábbi táblázatban részletezzük a projekt költségeit. A számlákat az alább megjelölt időpontokban állítjuk ki 8 napos fizetési határidővel.
Ft
Ft
Ft
Ft

Az ÁFA mértéke: 27%

További díjak

Az alábbi táblázatban azon további díjakat részletezzük, melyek a weboldal sikeres indítása után merülnek fel.
Ft
Ft

Az ÁFA mértéke: 27%

Megrendelő adatai

Megrendelő címe *
Megrendelő címe

Kapcsolattartó

Számlázási adatok

Számlázási cím *
Számlázási cím
ÁSZF, Adatkezelés, Sütik *
Értesítések

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc
Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre. Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljenek. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.