Sürgősségi Hibajavítás

  • Elérhetetlen a weboldal?
  • Egyik napról a másikra nem működik egy-egy funkció az oldalon?
  • Egy kritikus funkció hangolásra szorul, de a fejlesztő elérhetetlen?
  • Szorít a határidő és hiba javításához további fejlesztői kapacitásra van szükség?
  • Vagy… netán feltörték az oldalt?

Bármelyik is történt, azonnali segítségre van szükség. Szakembereink felderítik, hogy a hiba vagy jelenség milyen forrásból ered, hogy így a hibát minél hatékonyabban megszüntethessék. A javítás megkezdése akár kritikus is lehet, attól függően, hogy az érintett oldal mennyire frekventált, illetve, hogy az oldalon mekkora volumenű webáruházat érint a probléma.

A javítás megrendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc
Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre. Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljenek. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.