Segítség / Támogatás

Amennyiben egy teljes projektet vittünk végig, úgy itt térül meg a projekt elején befektetett munka. Az első lépésekre építve, ahogy a céget és folyamatait megismertük, tudunk hathatós segítséget nyújtani.

Amennyiben később kezdődött az együttműködés, úgy a támogatás megfelelő szinvonalának fenntartása érdekében a szolgáltatásunk megkezdése előtt mélységeiben megismerjük a cég működését.
Feltérképezzük a céget és felkészülünk azokra a lehetséges helyzetekre, amelyek a cég kritikus támogatást igénylő pontjain felléphetnek.

A támogatási folyamat döntő többségében online módszerekkel fog megvalósulni. Ez elsősorban a weboldalba beépített chat funkció használatát jelenti.
Minden más hibánál törekszünk arra, hogy azt gyorsan és távolról oldjuk meg.

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc
Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre. Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljenek. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.