IT & Üzleti Tanácsadás

Miért szükséges a tanácsadás?

Egy számítástechnikai rendszer működtetése során gyakran felmerülnek olyan helyzetek, mikor szükségessé válik, hogy olyan szempontokat is figyelembe tudjunk venni, amiket mi, mint a rendszer építői nem tudunk érzékelni. Ennek lényege, hogy olyan valaki nézzen rá az általunk épített rendszerre, aki kintről látja a mi általunk épített struktúrát. Ezáltal a számunkra korábban láthatatlan hibák vagy el nem látott funkciók kiderülhetnek és esélyünk lesz rá, hogy azokat javítsuk vagy kifejlesszük.

Az előbbieken túl egy adott rendszer felépítése vagy átalakítása előtt szintén igen hasznos, ha olyan tanácsokhoz tudunk jutni, amik a további lépések buktatóinak elkerülésében tudnak minket segíteni.

Valami nem működik, vagy nem úgy működik, ahogy kellene és már egy ideje nem találjuk a hiba okát? Ekkor is jól jön egy olyan személy, egy olyan nézőpont, ami segít továbblendülni az adott állapotból.

Egy jó tanács aranyat ér!” – Ennek a bölcsességnek igyekszünk megfelelni.

Téged is foglalkoztatnak az alábbi felvetések?

Mit jelent velünk dolgozni?

Manapság értenünk kell kicsit az informatikához, hogy kihasználhassuk az előnyeit és profitáljun belőle. Az Optimo Intopi Kft. célja, hogy olyan iránymutatást adjon, ami megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését és ezzel pénzt tud hosszú távon megtakarítani. Ötleteket, tanácsokat adunk, amivel a meglévő rendszert akár automatizálni is tudjuk. Ennek a megvalósítását is koordináljuk, ahol folyamatos kommunikáció mellett tájékoztatjuk a partnereinket.

A folyamatos kommunikáció és a tesztek lehetővé teszik, hogy az előre meghatározott úton haladjunk és partnerünk folyamatosan nyomon tudja követni a projekt megvalósítását.

Hozd ki a maximumot magadból, vállalkozásodból az Informatika segítségével

client

Konzultáció

contact-form

Testreszabott Tanácsadás

update

Stratégia kialakítása

brand

Tervezés

client

Eszközállomány felmérése

contact-form

Költségek optimalizálása

update

Elemzés készítés

brand

Rendszereinek felmérése

Gyakori kérdések

Szakemberként gondolunk olyanra is, amire az ügyfél nem biztos. (Pl.: Keresőbarát tartalom írás hogyanja, a weboldal kinézet korszerűsítésének feltételei.)

Felmérjük az igényeket, hogy mit szeretne az ügyfél. Kérdéseinkkel igyekszünk a legpontosabb képet kapni az ügyfél igényeiről. 

Általában 1,5 órás.

Általában 1 alkalom is elég a főbb irány meghatározásához.

Azt javasoljuk, hogy érdemes előre átgondolni az alábbiakat:

  • Mi a célunk a weboldalunkkal?
  • Ki a célcsoportja a szolgáltatásunknak vagy termékünknek?
  • Mik a jövőbeli terveink?

Ez elsősorban a távolság és a téma függvénye. A tanácsadás történhet személyesen vagy online is.

A kapcsolatfelvételtől számított egy héten belül meg tud történni a tanácsadás. Természetesen, az ügyféllel egyetértésben megtörtént egyeztetés szerint. 

IT & Üzleti Tanácsadás

Amikor gyorsabban szeretnél fejlődni
10 000 Forint / Óra + ÁFA
  • 1 óra ingyenes konzultáció
  • Igények feltérképezése
  • Igényeknek és céloknak megfelelő iránymutatás
  • Folyamatos kapcsolattartás

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc
Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre. Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljenek. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.