Design & Tervezés

Mi az a Webdesign?

A webdesign segítségével érjük el, hogy milyen legyen a weboldalunk kinézete, ami a monitorunkon megjelenik.

Egy weboldal létrehozása olyan folyamat, mint amikor házat kívánunk építeni. Ahhoz, hogy a weboldalunkra érkező látogatóból érdeklődő, mi több, vásárló váljon, ahhoz már a kezdetektől át kell gondolni, hogy a weboldal milyen céllal fog megvalósulni. Természetesen, attól függően, hogy mi lesz a weboldal célja, annak megfelelően szükséges kialakítani a teljes webhely kinézetét, kialakítását, működését és folyamatait. Könnyen lehet azonban, hogy még nem tudjuk az elején, ezek hogyan is kellene, hogy működjenek.

Ebben tudunk segíteni. A projekt indulásakor meghatározzuk és tisztázzuk, hogy mi a létrehozandó weboldal célja és feladata.
Kell-e illeszkednie a weboldalnak valamilyen vállalati arculati szabályzathoz?
Szükséges-e, hogy más platformokat is integráljunk a weboldalba?
Várunk-e a látogatótól valamilyen interakciót az oldalon, vagy csak tájékoztatjuk?
Ki lesz a célközönsége a weboldalunknak?
Szükséges-e, hogy felhasználói bejelentkezés legyen-e és ha igen, akkor milyen feladatkörökkel?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel felderítjük, hogy milyen eszközök és megoldások jöhetnek szóba a megvalósítás során. A lehetséges megoldások közül kiválasztjuk azt, ami a leginkább megvalósítja a kívánt célt. Ezután készítünk egy kinézeti tervezetet, hogy bemutathassuk a tervezett végeredményt. A tervezetben bemutatjuk, hogy hogyan fognak az oldalak kinézni, vagy hogy milyen funkciókat tervezünk megvalósítani. Hogyan kapcsolódnak az oldalak egymáshoz azért, hogy a kívánt feladatsorok megvalósulhassanak.

Téged is foglalkoztatnak az alábbi felvetések?

Megoldjuk, hogy trendi legyen az oldalad

Ha a Design kérdésköre mindig is fejtörést okozott neked, és sosem tudtál eligazodni a színek és betűtípusok kavalkádjában, akkor jó helyen jársz.

Csapatunk több éves tapasztalatára építve segít, hogy ügyfeleidet a weboldalad megjelenése is abban erősítse meg, hogy kitartsanak a szolgáltatásod, terméked mellett.

A mai felgyorsult világban rengeteg inger ér minket. Hirdetések ezreivel találkozunk nap, mint nap. Így igen embert próbáló feladat egy ilyen zajos tömegből kitűnni.

Ebben segít egy igazán jó design. Mi naprakészen követjük az aktuális trendeket és munkáink során alkalmazzuk is azokat. Weblapjaink kialakítása során a felhasználói élmény legalább annyira fontos, mint maga a tartalom.

Hiszünk abban, hogy a jó megjelenés kapuja lehet a gyümölcsöző munkának. Éppen ezért érdemes elegendő időt és energiat rááldozni a megfelelő eredmény elérésére. Nálunk az Optimo Intopi Kft-nél maximálisan törekszünk arra, hogy a kiadott munkáink mind Design-ban, mind tartalomban azt nyújtsa, amire a mai korban valóban szükség van.

Megoldást biztosítunk az alábbi karbantartási és üzemeltetési feladatokra

color

Harmonikus színválasztás

typo

Jól olvasható betűtípusok

picture

Megfelelő minőségű képek

logo

Logó készítés

design

Design kialakítása

responsive

Reszponzívitás

landing

Landing készítés

brand

Arculat koherencia

Gyakori kérdések

Természetesen lehet rajta változtatni. A változtatási igényeket felmérjük, és tájékoztatást adunk a várható munka nagyságrendjéről, melyet egy ajánlat keretében foglalunk össze.

Igény szerint a weboldal korlátlan számú aloldalt tartalmazhat.
Azonban a szükséges célok eléréséhez célszerű az oldalak számát optimalizálni, hogy az oldalra érkező látogatók felhasználói élménye minél jobb legyen.

Amennyiben már van elképzelés az oldalak kinézetére, akkor szívesen vesszük ezen vázlatokat alapul.
Továbbá szükségünk lesz tartalmi szövegekre, illusztrációs képekre, ikonokra, logókra, konkrét elképzelés esetén színkódokra és betűtípusokra is.

Valamennyi olyan szövegre, amik az oldalon megjelennek. Ilyenek például az oldalak, aloldalak címei, azok bekezdései, továbbá a gyakori kérdéseket is ide sorolhatjuk.
Amennyiben hírleveleket is beépítünk a weboldalba, akkor ezeket a szövegeket is meg kell, hogy kapjuk. 

Alapvetően elegendőek a full HD-s képek. Ezeket aztán megfelelően optimalizáljuk a maximális oldalsebesség eléréséhez, méghozzá úgy, hogy ez minőségromlással ne járjon.

A .jpg, .jpeg és a .png formátumok is megfelelőek.

Természetesen igen, erről bővebben ezen [Tartalom Írás / Menedzsment] szolgáltatásunknál olvashatsz.

Amennyiben már van elképzelésed, annak vázlatát vagy akár a kész logot is fel tudjuk használni.
Természetesen, logot is tudunk készíteni, ha arra szükség van. Ekkor a logo által kommunikált üzenet kapcsán egyeztetésre lesz szükség.

 

Az interneten fellelhető valamennyi fénykép szerzői jogvédelem alatt áll. Ez igaz egyébként a szövegekre, zeneszámokra, videókra... stb. is. Természetesen, találunk bőven ingyenesen, szabadon felhasználható fotókat, illusztrációkat és grafikákat is. Ha nem vagy biztos az anyag jogi helyzetével kapcsolatban, azt javasoljuk, hogy keress egy másik forrást, ahol biztosan szabadon felhasználható anyagok állnak rendelkezésre.

A szövegeket lehetséges e-mail-ben vagy PDF-ben átküldeni.

Design & Tervezés

Amikor szükséged van egy trendi oldalra
10 000 Forint / Óra + ÁFA
  • 1 óra ingyenes konzultáció
  • Igények feltérképezése
  • Igényeknek megfelelő egyedi tervezés
  • Arculat koherencia, képek, színek, betűtípusok optimalizálása
  • Folyamatos kapcsolattartás

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc
Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre. Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljenek. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.