Szolgáltatások

Digitális Jelenléteddel kapcsolatos​ munkát levesszük a válladról!

Digitális Jelenléteddel kapcsolatos

munkát levesszük a válladról!

Miben Segíthetünk?

Design & Tervezés

Felhasználói felületek, Perszónák, Prototípusok, Képernyők megtervezése, Felhasználói folyamatábrák, Oldaltérkép

IT & Üzleti Tanácsadás

Átalakítás, újabb funkciók, gyanús működés és rendszerbeli hibák elhárítása. Megoldások, továbbhaladás irányának heghatározása.

Tartalom írás / Menedzsment

A megfelelő képekkel és szövegekkel könnyebben elérhetjük, hogy a weboldalunk eladja a kínált szolgáltatásunkat.

Egyedi Szoftver- / Webfejlesztés

WordPress weboldal vagy egyedi szoftver? Fejlesztő csapatunk mindkét területen megvalósítja digitális igényeidet.

WordPress Weboldal Menedzsment

Teljes körű szolgáltatáscsomag a már meglévő vagy tervezett weboldaladhoz. Bízd ránk, a többit megoldjuk!

WordPress Sebesség Optimalizálása

Betöltési idő csökkentése, a kinézet vonzóbbá tétele, felesleges beépülők eltávolítása, stb.

SEO

Weboldal feltérképezése, beállítások elvégzése, minőségi tartalomírás, kulcsszókutatás, hogy neked már csak az ügyfelekkel kelljen foglalkoznod!

Sürgősségi Hibajavítás

Mikor gyors segítségre van szükség, mikor az oldalon valami furcsa, oda nem illő jelenik meg

Segítség / Támogatás

Csapatunk megismeri vállalkozásod minden egyes részét, így Online segítségnyújtást tud adni a weboldaladon lévő Chat-en keresztül.

Webáruház

Készletkezelés, automatizmusok, fizetési módok, kiszállítás. Keress akkor is pénzt a webáruházaddal, amikor alszol, vagy amikor az ünnepeket a családod körében töltöd!

Online Marketing

Levesszük a válladról a hírlevelekkel, marketing automatizmusokkal és a fizetett hirdetésekkel járó feladatokat.

Optimo Csomag

Kedvenc Prémium bővítményeinket csomagba gyűjtöttük, ezzel jelentősen olcsóbban juthatsz hozzá a leghasznosabb WordPress plugin csomaghoz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlatunkért!

Design & Tervezés

Egy weboldal létrehozása olyan folyamat, mint amikor házat kívánunk építeni.
Ahhoz, hogy a weboldalunkra érkező látogatóból érdeklődő, mi több, vásárló váljon, ahhoz már a kezdetektől át kell gondolni, hogy a weboldal milyen céllal fog megvalósulni.

Természetesen, attól függően, hogy mi lesz a weboldal célja, annak megfelelően szükséges kialakítani a teljes webhely kinézetét, kialakítását, működését és folyamatait.
Könnyen lehet azonban, hogy még nem tudjuk az elején, ezek hogyan is kellene, hogy működjenek.

Ebben tudunk segíteni. A projekt indulásakor meghatározzuk és tisztázzuk, hogy mi a létrehozandó weboldal célja és feladata.
Kell-e illeszkednie a weboldalnak valamilyen vállalati arculati szabályzathoz? Szükséges-e, hogy más platformokat is integráljunk a weboldalba? Várunk-e a látogatótól valamilyen interakciót az oldalon, vagy csak tájékoztatjuk? Ki lesz a célközönsége a weboldalunknak? Szükséges-e, hogy felhasználói bejelentkezések legyen-e és ha igen, akkor milyen feladatkörökkel?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel felderítjük, hogy milyen eszközök és megoldások jöhetnek szóba a megvalósítás során. A lehetséges megoldások közül kiválasztjuk azt, ami a leginkább megvalósítja a kívánt célt.

Ezután készítünk egy kinézeti tervezetet, hogy bemutathassuk a tervezett végeredményt. A tervezetben bemutatjuk, hogy hogyan fognak az oldalak kinézni vagy, hogy milyen funkciókat tervezünk megvalósítnai. Hogyan kapcsolódnak az oldalak egymáshoz azért, hogy a kívánt feladatsorok megvalósulhassanak.

Fejlesztés​

A jól megalkotott terv és arculat után a fejlesztő csapatunk veszi át a szerepet, hogy az addig papíron vagy virtuális tervrajzon létező elgondolásokat átültessék a vágyott weboldalba vagy egyedi fejlesztésű szoftverbe.

A mai felgyorsult világunkban igyekszünk lehetőleg instant megoldásokat találni az adott problémánkra. Ez sajnos nem mindig lehetséges, mivel sok esetben előfordul, hogy az elérhető megoldás vagy nem teljesen vagy egyáltalán nem felel meg az elvárásainknak. Csapatunk ekkor javasolja az egyedi fejlesztést, hogy az elkészülő megoldásban csak olyan funkciók és megoldások legyenek, amelyekre valóban szükségünk van.

Fő profilunk, hogy webalapú, úgynevezett felhő technológiával készülő egyedi szoftvereket készítsünk.
Ennek a technológiának több előnye is mutatkozik az asztali alkalmazásokhoz képest:
– elegendő hozzá egy kevesebb erőforrásokal bíró eszköz is, hiszen
– a feldolgozás és az erőforrás igényes műveletek a távoli szerveren történnek,
– ennek fényében mindenhol elérhető az alkalmazás, ahol lehetséges az internet kapcsolat,
– így az alkalmazás platformfüggetlen, mivel
– csak egy böngészőprogramnak kell lennie az adott eszközön
– és a fentiek miatt kevesebb a leállás is, hiszen a szervert a szakértők szintén online érik el

A felhő alapú technológiának ugyanakkor van egy igen fontos része, amire kiemelt figyelmet fordítunk. Ez a pont az adatbiztonság területe, mivel minden adat értékes és fontos, hogy a jogosultakon kívül más ne férhessen hozzájuk.

Marketing

A marketing területe meglehetősen szerteágazó, még az online térben is. Nem csoda, hogy hamar segítségre szorulunk, mikor az igen sokféle módszer és megoldás között igyekszünk eligazodni. Pláne, mikor egy adott problémára keresünk megoldást és a sok nagyon hasonló, szinte ugyanazt a megoldást kínáló eszközzel találkozunk.

Na, de milyen a jó marketing?
Talán minél több potenciális vásárlóhoz jusson el az üzenetünk, hogy az adott területen miben vagyunk jók?
Vagy hogy a segítségéval megtaláljuk azokat, akik megismerkedve a tevékenységünkkel rájönnek, hogy lényegében mi tudjuk nekik a megoldást megadni?
És hogyan juttassam el az üzenetemet a célcsoportomnak?
Egyáltalán kik az én célcsoportom?

Ha ezek a kérdések is felmerültek benned, akkor jó helyen jársz.
Az üzenetek eljuttatásához többféle eszköz érhető el, de nem mindegy, hogy kiket akarunk elérni és mit akarunk az üzenetekkel átadni.
A fizetett hirdetések jó megoldás lehet a piac bizonyos szegmensében, amennyiben kellően figyelemfelkeltő (nem csicsás!) és jó szövegezésű a hirdetés.
A fizetett külső hirdetési szolgáltatások mellett természetesen vannak ingyenes, a weboldalba beépíthető szolgáltatésok is, amikkel akár kampányokat is fel lehet építeni.
Igen, ezek a hírlevelek és az automatizmusok, amik megfelelő beállításán múlik, hogy a velük elérendő tervünk megvalósul-e vagy sem.

Szociális háló

Manapság a facebook a legnépszerűbb kapcsolati média, szinte mindenki “rajta van”.
Ez hatalmas erőt jelent, rengeteg potenciális érdeklődőt és/vagy vásárlót is akár.
Ennek a meglevő erőnek a felhasználására való a facebook vállalkozói felülete.

De…
Elriasztóan bonyolult ez a felület, ugye?
Különben sincs idő az állandó posztolgatásra, nem igaz?

“Kell valaki, aki ért ehhez és jól tudja a posztolásokat is intézni…!”
Itt tudunk segíteni, hogy posztolások rendben menjenek és a facebook-on használható fizetett hirdetések is működjenek.
Természetesen nem mindegy, hogy milyenek ezek a hirdetések…, hiszen nagyon könnyen “elégethetjük” vele a pénzünket és mégsem lesznek látható eredményeink.

Ahhoz, hogy jó eredményeink legyenek, szükséges, hogy költséghatékonyak legyenek a hírdetéseink. Azaz a ráfordított összegünk a lehető legtöbb bevételt generálja számunkra.

És még ott az Instagram is…

Webáruház

Egy webáruház felépítésekor sok tényezőt kell figyelembe venni. Ezek a tényezők nagyban befolyásolják, hogy milyen lesz a webáruház kialakítása, megjelenése.
De azt is, hogy milyen folyamatokat kell a webáruházba beépíteni.
És még ott vannak a törvénybeli előrások is, amire fokozottan oda kell figyelni.

A webáruházunk csak akkor lehet jövedelmező, ha állandóan és automatikusan működik a hét minden órájában, és lehetőleg több nyelven is tud.

Ehhez olyan rendszert kell felépíteni, ami a felhasználó regisztrációjától kezdve a felhasználó megrendelésén keresztül a kiszállításig mindent automatikusan és önműködően képes lekezelni. És nekünk csak az legyen a dolgunk, hogy örüljünk a bevételnek.

A fentiekhez a kulcs a pontos és körültekintő testreszabásban van, amit csapatunk a megfogalmazott igények szerint készít el, hogy az elkészült webáruházunkkal felépíthessük a saját márkánkat vagy megfeleljünk egy nagyobb céges arculati szabályzatnak.

Segítség & Támogatás

Amennyiben egy teljes projektet vittünk végig, úgy itt térül meg a projekt elején befektetett munka. Az első lépésekre építve, ahogy a céget és folyamatait megismertük, tudunk hathatós segítséget nyújtani.

Amennyiben később kezdődött az együttműködés, úgy a támogatás megfelelő szinvonalának fenntartása érdekében a szolgáltatásunk megkezdése előtt mélységeiben megismerjük a cég működését.
Feltérképezzük a céget és felkészülünk azokra a lehetséges helyzetekre, amelyek a cég kritikus támogatást igénylő pontjain felléphetnek.

A támogatási folyamat döntő többségében online módszerekkel fog megvalósulni. Ez elsősorban a weboldalba beépített chat funkció használatát jelenti.
Minden más hibánál törekszünk arra, hogy azt gyorsan és távolról oldjuk meg.

Tartalom írás

A weboldalunk tartalmi elemei igen lényegesek abban, hogy a weboldalunkra érkezett látogató találva érezze magát és hosszabb időt töltsön el az oldalunkon.
Ez abból a szempontból is érdekes, mert minél több időt tölt el az oldalunkon, annál nagyobb az esélye annak, hogy abból konverzió, azaz vásárlás lesz. Legyen a vásárlás csak “vevő” a hírlevelünkre vagy valódi vásárló, aki a megvett szolgáltatásunkat fizeti ki.

A tartalmi elemek azok a weboldalrészek, amiben olyan írások (és képek) találhatók, amik segítenek az olvasónak megérteni egy adott témát, vagy valamilyen akcióra ösztönzik őt.
De hogy ez hogyan, milyen stílusban van megírva, az már nagyon nem mindegy.

Ez az a pont, ahol a tartalomírási szolgáltatásunk a segítségére lehet, mert attól függően, hogy milyen témában, milyen korosztálynak, stb. kell, hogy szóljon a megírni szükséges tartalom, attól függően különböző stilusra, szóhasználatra, stb. van szükség.

A minőségi tartalom megírásához megismerjük a weboldaluk témáját, a megcélzott célközönséget és azt, hogy a konverzió eléréséhez milyen akció az, amit el kívánunk érni nálunk.

SEO

Ahhoz, hogy az oldalunk forgalma vagy látogatottsága növekedjen, több tényezőnek kell javulnia, több feltételnek kell teljesülnie.
Többek között el kell érnünk, hogy a látogatóink a korábbiakhoz képest több időt töltsenek el a weboldalunkon. Ehhez természetesen megfelelő tartalom is kell, de emellett igen fontos, hogy az adott weboldal milyen gyorsan töltődik be a látogató böngészőjébe.

A másik igen fontos tényező, hogy a weboldalunk témájában a mi weboldalunk kerüljön lehetőleg az első vagy az első három hely valamelyikére. Ez azért fontos, mert a keresési eredmények első vagy első három helye viszi el a érdeklődők 50-66%-át.
Jó-jó, de hogyan kerülhet az én weboldalam ennyire előre a találati listákban?

Hát azzal, hogy a weboldalunkat a keresőmotorok (ez ma már elsősorban a Google) számára könnyen emészthetővé kell tenni. Másképpen szólva, úgy kell a weboldalt kialakítani, hogy a Google keresőalgoritmusának a lehető legkönnyebben feldolgozható legyen.

Ajánlói program

A forgalmunk, azaz a bevételünk növelése érdekében ajánlásokat kérhetünk az elégedett ügyfeleinktől.
Ahhoz, hogy valódi ajánlóink legyenek, ahhoz meg kell tudnunk, hogy az ügyfeleink közül ki az, aki elégedett az adott szolgáltatásunkkal és miért.
Természetesen az elégedett ügyfél az megbecsült ügyfél is egyben, hiszen ő lesz az a személy, aki a mi nagykövetünkké válva és az ajánlásainak köszönhetően további kedvezményekben tud részesülni.

Az ajánlói rendszer nagy előnye, hogy általa a merketing költségeink egy része felszabadítható és más kampányokra felhasználható.
Ugyanakkor az is lényeges, hogy az ajánlói rendszer kialakításához olyan vonzó és könnyen érthető szabályokat kell kialakítani, ami a továbbajánlásra ösztönöz.

Web Hosting

Már van elképzelésed, hogy mi lesz a weboldalon? Esetleg már van is weboldalad, de nem ott van, ahol szeretnéd?
Mi vállaljuk, hogy az elkészítendő vagy már létező weboldaladnak saját területet (azaz tárhelyet) biztosítunk, ezzel is növelve a weboldalad körüli teendők áttekinthetőségét.
Természetesen a weboldaladat a meglévő helyről változatlan formában visszük át az új tárolási helyére.

Megtaláltad már azt a domain nevet, ami legjobban kifejezi, hogy mi lesz a weboldalad tevékenysége?
Vagy csak megtetszett egy domain név?
Vagy a meglevő weboldalad elérésére használt címet már nem tartod elég profinak?

Vagy a meglevő weboldalad elérésére használt címet már nem tartod elég profinak?
Szólj nekünk és mi lefoglaljuk neked a kívánt domain(eke)t, így sokkal profibb, szakszerűbb és egyszerűbb lesz az oldalad elérése.
Emellett neked több időd marad, hogy az üzlettel tudj foglalkozni.

Ért már olyan kellemetlen meglepetés, hogy egy változtatás után a weboldaladat már nem tudtad betölteni?
Vagy egy új beépülő felrakása után minden összekuszálódott?
És még számtalan ok van, ami miatt gond lehet a weboldallal…
Ezek bármikor bekövetkezhetnek. Így tehát minden működő rendszer egyik fontos alappillére, hogy rendszeresen legyen róla biztonsági másolat készítve.
Szolgáltatásunknak az is része, hogy probléma esetén a szükséges visszaállítást elvégezzük.

Egyedi Weboldalt, Szoftvert vagy Applikációt szeretnél készíttetni?

Egyedi weboldal-, szoftver- vagy applikáció fejlesztés esetében üzleti tanácsadó, marketing tanácsadó és tervező csapatunk tagjaival felmérjük egyedi igényeit, és a piaci szegmenst is, ahova a szoftver készül.

  • Ügyfeleinkkel átbeszéljük a szoftverrel kapcsolatos igényeket, kialakítjuk a fejlesztési stratégiát. 
  • Ezután a tervező csapat elkezdi a munkát. Kialakítják az ügyféláramlást, megalkotják a képernyőket és elkészítik az oldaltérképet.
  • A Programozó csapat ezt követően megkezdi a tényleges programozási munkát.

Ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy a fejlesztés menete valóban abba az irányba menjen, amire ténylegesen szükség van. Gondolva itt egy COVID időszakra is, aminek következtésen sajnos a gazdaság egyik pillanatról a másikra változhat.

Tehát csapatunktól azt az egyedi szoftvert kapja, amit kér! 

Éves Előfizetés
Havi Előfizetés

Gyakran Ismételt Kérdések

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

ÁSZF, Adatkezelés, Sütik *
Értesítések