SEO

Ahhoz, hogy az oldalunk forgalma vagy látogatottsága növekedjen, több tényezőnek kell javulnia, több feltételnek kell teljesülnie.
Többek között el kell érnünk, hogy a látogatóink a korábbiakhoz képest több időt töltsenek el a weboldalunkon. Ehhez természetesen megfelelő tartalom is kell, de emellett igen fontos, hogy az adott weboldal milyen gyorsan töltődik be a látogató böngészőjébe.

A másik igen fontos tényező, hogy a weboldalunk témájában a mi weboldalunk kerüljön lehetőleg az első vagy az első három hely valamelyikére. Ez azért fontos, mert a keresési eredmények első vagy első három helye viszi el a érdeklődők 50-66%-át.
Jó-jó, de hogyan kerülhet az én weboldalam ennyire előre a találati listákban?

Hát azzal, hogy a weboldalunkat a keresőmotorok (ez ma már elsősorban a Google) számára könnyen emészthetővé kell tenni. Másképpen szólva, úgy kell a weboldalt kialakítani, hogy a Google keresőalgoritmusának a lehető legkönnyebben feldolgozható legyen.

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre.Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljön. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.

Scroll to Top