Optimo Csomag

Te is WordPress-t használsz?

Van már WordPress-es weboldalad? Nincs, de magad építenéd? A WordPress manapság az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb nyílt forráskódú, PHP-alapú tartalomkezelő és blog-rendszer, ami nem is csoda, hiszen komolyabb programozói tudás nélkül is hatékonyan és gyorsan fel lehet vele építeni egy alap honlapot, webshop-ot. Már önmagában is rengeteg dolgot meg lehet oldani vele és számos ingyenesen elérhető sablon és bővítmény áll rendelkezésünkre, amikkel még komplexebb oldalakat lehet létrehozni.
Viszont, ha ennél többre, jobbra vágyunk, akkor bizony prémium bővítményekre van szükségünk. Ezeket már nem találjuk meg ingyen és bizony hamar borsos díjakba ütközhetünk. 

Éppen ezért csokorba szedtük kedvenceinket és csomagajánlatunkban garantáltan az eredeti áruk töredékéért tudod beszerezni a legjobb plugin-eket.

Milyen bővítményeket tartalmaz az Optimo csomag?

AffiliateWP Ultimate

Cerber Security & Anti-Spam

Easy Digital Downloads Professional

Elementor

Elementor Pro

Elementor: Premium Addon

Elementor: Essential Addons

Elementor: Ultimate Addons

Formidable Forms Pro

Formidable Forms: Directory

Groundhogg Pro (CRM és Marketing Aut.)

Rank Math SEO Pro

WebARX

WP Booking System Business

WooCommerce & Prémium Kiterjesztései

Hogyan működik az Optimo csomag?

Valamennyi plugin aktiválásához szükséges license cégünk tulajdonában van, érthető okokból ezeket nem áll módunkban kiadni. Éppen ezért az Optimo csomag telepítését távoli eléréssel – például teamviewer segítségével – tudjuk megoldani. A Teamwiever használata biztonságos, illetéktelenek nem férnek a rendszeredhez és mi sem szerzünk meg bizalmas információkat. A telepítés és aktiválás folyamatát figyelemmel kísérheted, sőt akár meg is szakíthatod ha valami problémád adódna. Ezután az automatikus frissítés kerül még beállításra. Ha valamilyen oknál fogva ez nem működne, csapatunk ugyanilyen módon segít elhárítani a fennakadást. Természetesen felár nélkül, a csomagajánlat részeként.

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc
Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre. Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljenek. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.