Design & Tervezés

Egy weboldal létrehozása olyan folyamat, mint amikor házat kívánunk építeni.
Ahhoz, hogy a weboldalunkra érkező látogatóból érdeklődő, mi több, vásárló váljon, ahhoz már a kezdetektől át kell gondolni, hogy a weboldal milyen céllal fog megvalósulni. Természetesen, attól függően, hogy mi lesz a weboldal célja, annak megfelelően szükséges kialakítani a teljes webhely kinézetét, kialakítását, működését és folyamatait. Könnyen lehet azonban, hogy még nem tudjuk az elején, ezek hogyan is kellene, hogy működjenek.

Ebben tudunk segíteni. A projekt indulásakor meghatározzuk és tisztázzuk, hogy mi a létrehozandó weboldal célja és feladata.
Kell-e illeszkednie a weboldalnak valamilyen vállalati arculati szabályzathoz? Szükséges-e, hogy más platformokat is integráljunk a weboldalba? Várunk-e a látogatótól valamilyen interakciót az oldalon, vagy csak tájékoztatjuk? Ki lesz a célközönsége a weboldalunknak? Szükséges-e, hogy felhasználói bejelentkezések legyen-e és ha igen, akkor milyen feladatkörökkel?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel felderítjük, hogy milyen eszközök és megoldások jöhetnek szóba a megvalósítás során. A lehetséges megoldások közül kiválasztjuk azt, ami a leginkább megvalósítja a kívánt célt.

Ezután készítünk egy kinézeti tervezetet, hogy bemutathassuk a tervezett végeredményt. A tervezetben bemutatjuk, hogy hogyan fognak az oldalak kinézni vagy, hogy milyen funkciókat tervezünk megvalósítnai. Hogyan kapcsolódnak az oldalak egymáshoz azért, hogy a kívánt feladatsorok megvalósulhassanak.

Garanciák, a TE érdekedben

Elégedettségi Garancia

"Jót s jól, ebben áll a nagy titok" - Kazinczy Ferenc Arra törekszünk, hogy a támasztott elvárásoknak megfelelő weboldalt hozzunk létre.Ha úgy tűnik, ez mégsem sikerült, akkor jelezd felénk és az ÁSZF-fel összhangban mi azonnal visszatérítjük a megvalósításra fordított költségeidet.

Adatgarancia

Adataid elérhetősége és biztonsága számunkra is kiemelkedő fontosságú. Ezért rendszeresen, 3 különböző helyen, több szerverre is készítünk biztonsági mentéseket. Így bármilyen nehézség lép fel a weboldallal, biztonsági mentésekből visszaállítjuk a korábbi állapotot, ha szükséges.

Adatvédelmi Garancia

Személyes és üzleti adatokkal is dolgozunk. Ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalad és így a vállalkozásod, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együttműködésünk során hozzánk kerülő adataid 3. félhez semmiképpen se kerüljön. Számunkra ez a záloga a közös sikernek.

Scroll to Top